Om oss

Vi på Husbesiktning Stockholm arbetar med ett brett utbud av tjänster inom byggnation och husbesiktning i Stockholm. Vårt team hjälper både små och stora kunder och ger gärna tips och råd kring arbetet.

Experter inom husbesiktning

Om du går i tankarna att sälja ditt hus eller köpa ett nytt hus kan vi erbjuda överlåtelsebesiktning som utförs av en besiktningsman i Stockholm. Kostnad för husbesiktning och slutbesiktning varierar beroende på hur stor byggnaden är. Hör gärna av dig till oss för att diskutera pris på husbesiktning.

Våra andra tjänster

Vi erbjuder även tjänster inom renovering som till exempel badrum, rördragning och elarbeten. Vi kan hjälpa till med en mindre del av en renovering men åtar oss även totalentreprenader så att du inte behöver anlita flera olika hantverkare.

Självklart följer vi gällande regler och föreskrifter samt har certifikat och behörighet för den typ av uppdrag som vi åtar oss.

Vi värdesätter tydlig kommunikation genom hela processen

Inför husbesiktning och andra typer av uppdrag är vi alltid tydliga i vår kommunikation med kunden för att slutresultatet ska bli som önskat. Under processen gör vi avstämningar och planerar till exempel materialinköp tillsammans med kunden.

Hör gärna av dig till oss för en offertförfrågan eller om du har frågor om vad vi kan hjälpa dig med.